Både jag och Marko älskar helgfrukostar. Ibland tar vi en avstickare på stan till något hotell eller kända restauranger. Det kommer med all säkerhet att bli lite om detta i bloggen framöver….men, vi älskar också att göra det enkelt och laga goda frukostar hemma i Vasastan. Detta är en av våra absoluta favoriter. Mycket frukt och bär efter säsong…någonstans i världen.
Tips inför helgen!
Låt det väl smaka!!
Ingredienser till ca 10-12 plättar:
•250 g keso (cottage cheese)
•2 ägg
•1/2 msk fiberhusk
•1 krm salt
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Låt svälla i några minuter.
Klicka ut på bakplåtspapper och grädda plättarna i cirka 20 min (kan variera mellan olika ugnar)
Servera med lättvispad grädde eller smaksatt kvarg och färska bär. Smaksätt gärna grädden med
ekologisk vaniljpulver.
inga kommentarer